Шашлик в соєвому соусі і вини


Відмінний рецепт приготування смачного шашлику маринованого в соєвому соусі і вини.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — яловичина (вирізка)

  • 1/2 чашки

    — соєвий соус

  • 1-2 ст. л.

    — імбир (тертий)

  • 1/3 чашки

    — вино (сухе)

  • 1 ст. л.

    — цукор (коричневий)

  • 3 зубчики

    — часник

Рецепт приготування

    Яловичину нарізаємо на невеликі шматочки.

    У великій мисці змішуємо соєвий соус, тертий імбир, сухе вино, коричневий цукор, часник пропущений через прес. Все добре перемішуємо.

    У миску з соусом викладаємо нарізану яловичину, ретельно перемішуємо і залишаємо маринуватися на годину.

    Розпалюємо вугілля в мангалі, нанизуємо м’ясо на шампури і обсмажуємо протягом 20-30 хвилин до готовності.

  • Подаємо з овочами гриль, картоплею і зеленню.

    Приємного апетиту!