Відмінний рецепт приготування смачного шашлику маринованого в соєвому соусі і вини.
Інгредієнти
-
1 кг.
— яловичина (вирізка)
-
1/2 чашки
— соєвий соус
-
1-2 ст. л.
— імбир (тертий)
-
1/3 чашки
— вино (сухе)
-
1 ст. л.
— цукор (коричневий)
-
3 зубчики
— часник
Рецепт приготування
-
Подаємо з овочами гриль, картоплею і зеленню.
Приємного апетиту!
Яловичину нарізаємо на невеликі шматочки.
У великій мисці змішуємо соєвий соус, тертий імбир, сухе вино, коричневий цукор, часник пропущений через прес. Все добре перемішуємо.
У миску з соусом викладаємо нарізану яловичину, ретельно перемішуємо і залишаємо маринуватися на годину.
Розпалюємо вугілля в мангалі, нанизуємо м’ясо на шампури і обсмажуємо протягом 20-30 хвилин до готовності.