Відмінний салат з моркви, волоських горіхів і листя м’яти.
Інгредієнти
-
4 шт.
— морква (середнього розміру)
-
1/2 шт.
— цибуля ріпчаста (червоний)
-
7-8 шт.
— волоський горіх
-
5-6 листя
— м’ята
-
2-3 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ст. л.
— оцет (9%)
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Салат з моркви з горіхами і м’ятою посипаємо сіллю, меленим перцем, перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!
Половинку цибулі розрізаємо навпіл і вздовж на тонкі смужки. У миску викладаємо підготовлений червоний лук, наливаємо воду і оцет. Залишаємо на 15 хвилин.
Очищену моркву натираємо на тертці, викладаємо в миску і відразу заправляємо рослинною олією, щоб не потемніла.
Маринований червоний цибулю злегка віджимаємо і викладаємо до моркви.
Волоські горіхи подрібнюємо ножем, листя м’яти нарізаємо крупно і додаємо до моркви.