Відмінний рецепт ароматних рибних котлет із замороженого минтая з додаванням у фарш зеленого лука.
Інгредієнти
-
1 кг.
— минтай (заморожений)
-
1 склянка
— сухарі (панірувальні)
-
1 шт.
— куряче яйце
-
1/2 пучка
— зелена цибуля
-
1/2 ч. л.
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
-
за смаком
— рослинна олія
Рецепт приготування
Минтай розморожуємо, промиваємо, очищаємо від нутрощів, шкіри і кісток. Підготовлені тушки минтая пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо у блендері. Для такого рецепта підійде будь-яка риба.
До подрібненого минтаю додаємо сухарі (3 ст. л.), нарізану зелену цибулю, яйце, перець і сіль. Добре перемішуємо і залишаємо рибну заготовку в холодильнику на 30 хвилин.
Через 30 хвилин формуємо з маси котлети (7 шт.), обвалюємо в сухарях і викладаємо в гаряче масло.
Сковороду прикриваємо кришкою і обсмажуємо ароматні рибні котлети на середньому вогні з 2-х сторін до коричневої скоринки.
Смачні рибні котлети подаємо гарячими з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!