Рибні котлети з зеленою цибулею


Відмінний рецепт ароматних рибних котлет із замороженого минтая з додаванням у фарш зеленого лука.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — минтай (заморожений)

  • 1 склянка

    — сухарі (панірувальні)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 1/2 пучка

    — зелена цибуля

  • 1/2 ч. л.

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

  • за смаком

    — рослинна олія

Рецепт приготування

    Минтай розморожуємо, промиваємо, очищаємо від нутрощів, шкіри і кісток. Підготовлені тушки минтая пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо у блендері. Для такого рецепта підійде будь-яка риба.


    До подрібненого минтаю додаємо сухарі (3 ст. л.), нарізану зелену цибулю, яйце, перець і сіль. Добре перемішуємо і залишаємо рибну заготовку в холодильнику на 30 хвилин.


    Через 30 хвилин формуємо з маси котлети (7 шт.), обвалюємо в сухарях і викладаємо в гаряче масло.


    Сковороду прикриваємо кришкою і обсмажуємо ароматні рибні котлети на середньому вогні з 2-х сторін до коричневої скоринки.

    Смачні рибні котлети подаємо гарячими з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!