Рибні котлети з рисом


Простий рецепт смачних котлет з риби з вареним рисом.

Інгредієнти

  • 700 гр.

    — риба (філе)

  • 1/3 чашки

    — рисова крупа

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 2 скибочки

    — хліб (булка)

  • 3 стебла

    — зелена цибуля

  • 1/2 пучка

    — кріп

  • 4 ст. л.

    — мука

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (чорний)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Промитий 5-6 разів рис заливаємо 3 чашками води, відварюємо до готовності і відкидаємо на друшляк.


    Подрібнюємо філе риби в блендері або на м’ясорубці і викладаємо в миску.


    Додаємо в підготовлений рибний фарш яйце, перець і сіль.


    Скибочки булки замочуємо у воді, віджимаємо і викладаємо у фарш.


    Додаємо нарізаний кріп.


    Нарізаний зелений лук.


    Охолоджений варений рис.


    Перемішуємо.


    Формуємо з підготовленого рибного фаршу котлети з рисом.


    Обвалюємо порціями в борошні.


    Викладаємо в гаряче масло.


    Обсмажуємо ароматні рибні котлети з двох сторін по 5-8 хвилин.

    Подаємо гарячі котлети з гарніром і майонезом. Приємного апетиту!