Простий рецепт смачних котлет з риби з вареним рисом.
Інгредієнти
-
700 гр.
— риба (філе)
-
1/3 чашки
— рисова крупа
-
1 шт.
— куряче яйце
-
2 скибочки
— хліб (булка)
-
3 стебла
— зелена цибуля
-
1/2 пучка
— кріп
-
4 ст. л.
— мука
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Промитий 5-6 разів рис заливаємо 3 чашками води, відварюємо до готовності і відкидаємо на друшляк.
Подрібнюємо філе риби в блендері або на м’ясорубці і викладаємо в миску.
Додаємо в підготовлений рибний фарш яйце, перець і сіль.
Скибочки булки замочуємо у воді, віджимаємо і викладаємо у фарш.
Додаємо нарізаний кріп.
Нарізаний зелений лук.
Охолоджений варений рис.
Перемішуємо.
Формуємо з підготовленого рибного фаршу котлети з рисом.
Обвалюємо порціями в борошні.
Викладаємо в гаряче масло.
Обсмажуємо ароматні рибні котлети з двох сторін по 5-8 хвилин.
Подаємо гарячі котлети з гарніром і майонезом. Приємного апетиту!