Рибні котлети з картоплею


Відмінний рецепт смачних котлет з білої риби (короп, тріска тощо), вареної картоплі з додаванням гірчиці і петрушки.

Інгредієнти

  • 3 шт.- короп (філе)
  • 3 шт.- картопля (варена)
  • 3 шт.- куряче яйце
  • 1/2 чашки- мука
  • 1 чашка- сухарі (панірувальні)
  • 2 гілочки- петрушка
  • 1 ч. л.- гірчиця (їдальня)
  • за смаком- рослинна олія
  • за смаком- перець (мелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування


Філе коропа (можна взяти тріску, судака, сазана або іншу рибу) посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо в олії з 2-х сторін за 4-5 хвилин.
Філе викладаємо на тарілку, остуджуємо і подрібнюємо виделкою.


Готову варену картоплю очищаємо і розминає товкачиком в мисці.


До підготовленого пюре додаємо подрібнену рибу, гірчицю, яйце (1 шт), нарізану петрушку і добре перемішуємо заготовку для рибних котлет.


З готової рибної маси формуємо невеликі котлетки (близько 12 шт.) і обвалюємо спочатку в борошні.
Потім відправляємо в збиті яйця.
Обвалюємо в сухарях і викладаємо на дошку.

У великій кількості олії порціями обсмажуємо ароматні рибні котлети до хрусткої скориночки і викладаємо на тарілку. Подаємо смачні котлетки з улюбленим соусом і/або гарніром. Приємного апетиту!