Відмінний рецепт приготування ароматного філе судака з лісовими грибами, сиром у вершковому соусі.
Інгредієнти
-
800 гр.
— судак
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— лимон
-
250 гр.
— лисички
-
200 мл.
— вершки
-
80 гр.
— сир (Моцарела)
-
100 гр.
— вершкове масло
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Готову гарячу рибу з грибами подаємо з вареною картоплею і овочевим салатом. Приємного апетиту!
Для приготування судака розігріваємо духовку до 200 градусів.
Філе судака розрізаємо на 4 частини. Кожну частину поливаємо соком лимона, натираємо сіллю і перцем. Викладаємо підготовлені шматки судака на змащений маслом деко і запікаємо близько 15 хвилин.
Чисті гриби нарізаємо на невеликі шматочки, цибулю – дрібно. Сир натираємо.
Вершкове масло розтоплюємо на сковороді, викладаємо цибулю і обсмажуємо до м’якості. Додаємо підготовлені лисички (можна використовувати будь-які лісові гриби), вершки, чорний перець і варимо, поки маса не загусне. Солимо за смаком.
Температуру в духовці зменшуємо до 175 градусів, виймаємо філе судака. На кожен шматок філе риби викладаємо ¼ частину підготовленого соусу з грибами і посипаємо зверху сиром. Відправляємо рибу під шубкою назад в духовку ще на 10-15 хвилин.