Піца з копченою куркою


Простий рецепт піци з копченою куркою, помідорами та сиром. Смачно і легко приготувати.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — борошно (пшеничне)

  • 250 гр.

    — вода (очищена)

  • 1 пакетик

    — дріжджі (сухі)

  • 1 ч. л.

    — сіль

  • 1/2 ч. л.

    — цукор

  • 2 ст. л.

    — рослинна олія

  • 400 гр.

    — курка (копчене філе)

  • 300 гр.

    — помідори

  • 200 гр.

    — сир (Моцарела, Гауда, Тильзитер)

  • 4 ст. л.

    — кетчуп

  • 3 ст. л.

    — майонез

Рецепт приготування

    У мисці змішуємо масло, дріжджі, сіль, цукор і воду. Порціями додаємо борошно, замішуємо пружне тісто. Накриваємо і даємо підняти протягом 1 години (якщо час не дозволяє, можна залишити на 20 хвилин).

    Розігріваємо духовку до 180 градусів.

    Копчену курку нарізаємо на маленькі шматочки, помідори нарізаємо кружечками, сир натираємо.

    Тісто ділимо на 2 частини для великої піци або на 4 частини для маленької піци. Тісто тонко розкачуємо і викладаємо у змащену маслом круглу форму.

    Змішуємо в мисці майонез із кетчупом і змащуємо тісто. Викладаємо шматочки курки, помідори і посипаємо сиром.

  • Відправляємо піцу в духовку на 20-25 хвилин. Приємного апетиту!