Відмінний рецепт фаршированих перців з начинкою з фаршу, рису, овочів і зелені.
Інгредієнти
-
8 шт.
— перець (різного кольору)
-
250 гр.
— м’ясний фарш (свинячий)
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3 гілочки
— кріп
-
2 гілочки
— петрушка
-
50 гр.
— томатна паста
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Перці промиваємо, зрізаємо верхню частину і видаляємо мембрани, насіння. Зрізані частини перців нарізаємо дрібно, очищені моркву і цибулю — дрібно. У маслі обсмажуємо підготовлені нарізані кубики перців, додаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо овочі, знімаємо з вогню, додаємо свинячий фарш, промитий рис, нарізану зелень, сіль і перець. Добре перемішуємо.
Підготовлені перці наповнюємо м’ясною начинкою і викладаємо поруч один з одним в глибоку каструлю.
Заливаємо простір між перцями гарячою водою, додаємо томатну пасту, сіль, накриваємо і тушкуємо на повільному вогні 35-40 хвилин.
Смачні фаршировані перці красиво викладаємо на тарілку, прикрашаємо й подаємо. Приємного апетиту!