Відмінна закуска до святкового столу. Паштет з рибної консерви, вершкового сиру та цибулі.
Інгредієнти
- 1 банку- сайра (консерви)
- 100 гр.- сир (вершковий Рікотта)
- 1 шт.- багет
- 1/2 шт.- цибуля ріпчаста
- 4 пір’їнки- зелена цибуля
- за смаком- перець (чорний мелений)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Рибку без рідини розминаємо виделкою.
Зелений і ріпчасту цибулю дуже дрібно нарізаємо.
У невелику миску викладаємо вершковий сир, викладаємо підготовлену цибулю.
Перемішуємо.
Додаємо підготовлену рибу, сіль, перець і ретельно перемішуємо.
Багет нарізаємо на 12 скибочок і намазуємо підготовленим паштетом. Приємного апетиту!