Відмінний рецепт приготування омлету з кабачком, цибулею і сиром.
Інгредієнти
-
4 шт.
— куряче яйце
-
1/2 шт.
— кабачок
-
1/2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
25 гр.
— сир (Голландський, Тильзитер тощо)
-
1 щіпка
— чебрець (нарізані листя)
-
2 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Кабачок нарізаємо кружальцями, цибулю — дрібно, листя чебрецю — дуже дрібно, сир — кубиками.
Підготовлені кабачок і цибулю викладаємо в сковороду з олією, додаємо 2 ст. л. води. Тушкуємо 2-3 хвилини на середньому вогні, поки вода не википить і овочі не стануть м’якими.
В мисці яйця злегка збиваємо з підготовленими шматочками сиру, чебрецем, перцем і щіпкою солі.
Заливаємо підготовленої яєчної сумішшю кабачки з цибулею і обсмажуємо ароматний омлет з обох сторін. Подаємо з салатом з помідорів і хлібом. Приємного апетиту!