Відмінний рецепт приготування смачних макаронів з кетчупом, куркою і сиром.
Інгредієнти
-
400 гр.
— курка (філе грудки)
-
400 гр.
— макарони (пір’я)
-
170 гр.
— кетчуп (томатний або лечо)
-
300 гр.
— сир (Тильзитер або Моцарела)
-
3 ст. л
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Під гарячі форми заздалегідь готуємо щільні серветки. Подаємо макарони з овочевим салатом і хлібом. Приємного апетиту!
Куряче філе нарізаємо на середні шматочки, посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо в рослинному маслі на сильному вогні 10-12 хвилин, поки рідина не випарується і м’ясо не підсмажиться. Прибираємо з сковороди.
Відварюємо макарони відповідно до інструкції на упаковці. Промиваємо і відкидаємо на друшляк.
В олію, після курячого філе викладаємо підготовлені макарони, додаємо сіль, перець, кетчуп і обсмажуємо 2-3 хвилини, постійно помішуючи.
Викладаємо макарони в 4 порційні форми для запікання, додаємо в рівній кількості підготовлене м’ясо, посипаємо підготовленою натертим сиром і відправляємо в духовку на 14-15 хвилин, поки сир не розплавиться.