Простий рецепт оригінальних ледачих голубців з м’ясного фаршу, квашеної капусти і вареної гречки.
Інгредієнти
-
1 кг.
— м’ясний фарш (свинячий)
-
600 гр.
— капуста (квашена)
-
2 чашки
— гречана крупа (варена)
-
2 шт.
— куряче яйце
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 ст. л.
— рослинна олія
-
1,5 ч. л.
— перець (суміш перців)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Квашену капусту добре промиваємо, віджимаємо і викладаємо в миску. Додаємо в капусту готовий фарш і варену гречку. Цибулю ріжемо дрібно, обсмажуємо і викладаємо в миску.
Додаємо яйця, трохи солі, суміш перців (дуже ароматна приправа) і добре перемішуємо. Замість квашеної капусти можна використовувати нашатковану свіжу, тільки попередньо добре мнемо руками з сіллю.
Формуємо з підготовленого фаршу з гречкою 20 круглих котлет і викладаємо на деко з пекарської папером. Закриваємо деко з ледачими голубцями фольгою і відправляємо в духовку при 200 градусах на 45 хвилин. Для отримання на голубцях коричневої скоринки можна за 10 хвилин до готовності зняти фольгу.
Подаємо ароматні ліниві голубці з гарячими улюбленим соусом і салатом. Приємного апетиту!