Ліниві голубці з гречкою


Простий рецепт оригінальних ледачих голубців з м’ясного фаршу, квашеної капусти і вареної гречки.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — м’ясний фарш (свинячий)

  • 600 гр.

    — капуста (квашена)

  • 2 чашки

    — гречана крупа (варена)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1,5 ч. л.

    — перець (суміш перців)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Квашену капусту добре промиваємо, віджимаємо і викладаємо в миску. Додаємо в капусту готовий фарш і варену гречку. Цибулю ріжемо дрібно, обсмажуємо і викладаємо в миску.


    Додаємо яйця, трохи солі, суміш перців (дуже ароматна приправа) і добре перемішуємо. Замість квашеної капусти можна використовувати нашатковану свіжу, тільки попередньо добре мнемо руками з сіллю.

    Формуємо з підготовленого фаршу з гречкою 20 круглих котлет і викладаємо на деко з пекарської папером. Закриваємо деко з ледачими голубцями фольгою і відправляємо в духовку при 200 градусах на 45 хвилин. Для отримання на голубцях коричневої скоринки можна за 10 хвилин до готовності зняти фольгу.

    Подаємо ароматні ліниві голубці з гарячими улюбленим соусом і салатом. Приємного апетиту!