Відмінний рецепт запечених в пакеті курячих стегенець з морквою, часником, цибулею і ароматним соусом.
Інгредієнти
Для курки:
-
6 шт.
— курка (стегенця)
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 шт.
— морква
-
6 зубчиків
— часник
-
6 щіпок
— сіль
Для соусу:
-
1 ст. л.
— соєвий соус
-
4 ст. л.
— вода
-
4 ст. л.
— вино (біле)
-
1/2 ч. л.
— імбир (натертий)
-
1 ч. л.
— чебрець (сушений)
-
1 ч. л.
— перець (мелений)
Рецепт приготування
-
Готові ароматні стегенця подаємо гарячими із засмаженими овочами і улюбленим гарніром. Приємного апетиту!
Курячі стегенця промиваємо, висушуємо серветками і натираємо сіллю. Очищену цибулю розрізаємо на 8 частин, моркву нарізаємо крупно, часник очищаємо.
У мисці збиваємо вінчиком ароматний соус: соєвий соус, воду, вино, натертий імбир, чебрець і мелений перець. У соус можна додати будь-які приправи за смаком.
У два пакети для запікання викладаємо по 3 шт. курячих стегенець, по половині підготовлених часнику, моркви і цибулі. Вливаємо по половині ароматного соусу, закриваємо пакети кліпсами і злегка струшуємо пакети (можна перевертати акуратно на різні сторони).
Підготовлені пакети з куркою і овочами викладаємо на деко, робимо на пакетах зверху невеликі проколи ножем.
Відправляємо ароматні стегенця з овочами в розігріту духовку при 180 градусах на 55 хвилин. Потім акуратно розрізаємо пакети, відкриваємо курку, ставимо температуру на 200 градусів і знову в духовку ще на 15 хвилин.