Рубані курячі котлети з брокколі


Відмінний рецепт смачних хрустких котлет з рубленого курячого м’яса і брокколі.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — курка (грудка)

  • 1 жменю

    — брокколі (суцвіття)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 1 зубчик

    — часник

  • 1 склянка

    — сухарі (панірувальні)

  • 1 ст. л.

    — вершкове масло

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ч. л.

    — перець (мелений, без горба)

  • 2 щіпки

    — сіль

Рецепт приготування

    З курячої грудки знімаємо шкіру і зрізаємо м’ясо. Нарізаємо підготовлене куряче м’ясо на маленькі шматочки і викладаємо в миску.


    Броколі (суцвіття) викладаємо у киплячу воду, відварюємо 3-4 хвилини і відкидаємо на друшляк. Остиглі суцвіття дрібно нарізаємо і викладаємо до курки.


    Додаємо в миску сухарі (2 ст. л.), яйце, подрібнений часник, перець і сіль.


    Добре перемішуємо рукою.


    Формуємо з підготовленої маси котлети (5 шт.), обвалюємо в сухарях і відправляємо в холодильник на 30 хвилин, щоб при смаженні не розвалювалися.


    Охолоджені курячі котлети з брокколі викладаємо в розігріте масло (рослинне і вершкове) і обсмажуємо на середньому вогні з 2-х сторін до коричневої скоринки.

    Ароматні курячі котлети подаємо з улюбленим соусом і гарніром. Приємного апетиту!