Відмінний рецепт приготування курячих рулетів з в’яленими помідорами, грибами, солоними огірками, сиром і беконом.
Інгредієнти
-
2 шт.
— курка (грудка)
-
150 гр.
— бекон (смужками)
-
50 гр.
— сир (копчений або Гауда)
-
100 гр.
— печериці
-
3 шт.
— огірок (солоні)
-
за смаком
— помідори (вялені)
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Готові гарячі курячі рулети з беконом викладаємо на тарілки і подаємо з гарніром. Приємного апетиту!
Для приготування курячих рулетів включаємо духовку на 200 градусів.
В’ялені помідори нарізаємо дрібно, солоні огірки з сиром – довгими шматочками. Гриби – навпіл.
Підготовлені гриби обсмажуємо з маслом 4-5 хвилин.
М’ясо курячих грудок знімаємо з хряща і кістки. Розрізаємо 2 гудки на 4 частини, кожну частину вкриваємо плівкою, відбиваємо і посипаємо сіллю, чорним перцем.
Три смужки бекону викладаємо на дошку, посередині зверху розміщуємо підготовлений шматок курячої грудки.
З одного краю грудки викладаємо підготовлені в’ялені помідори, солоні огірки, гриби і сир.
Куряче м’ясо звертаємо в рулет і обертаємо смужками бекону. Викладаємо у форму. При необхідності можна закріпити рулетики зубочистками.
Як гарнір можна нарізати картоплю, перемішати з масло і викласти навколо рулетів. Поливаємо підготовлені рулети рослинним маслом і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин.