Курячі крильця в соєвому соусі


Чудовий рецепт приготування хрустких курячих крилець, маринованих в соєвому соусі з часником і медом.

Інгредієнти

  • 12 шт.

    — курка (крильця)

  • 150 мл.

    — соєвий соус

  • 100 гр.

    — мед

  • 3 зубчики

    — часник

  • 2 ст. л.

    — сік лимона

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

Рецепт приготування

    У мисці ретельно змішуємо соєвий соус, мед, подрібнений часник, сік лимона і мелений чорний перець.


    Чисті курячі крильця розрізаємо на дві частини і видаляємо найтоншу частину (пензлик). Викладаємо підготовлені частині крила в соус, перемішуємо. Накриваємо і залишаємо мінімум на 4 години в холодильнику.


    Мариновані частини курячого крила викладаємо на деко і змащуємо зверху маслом.

    Відправляємо підготовлені крила в розігріту духовку при 200 градусах на 30 хвилин. Через 15 хвилин виймаємо крильця і перевертаємо. Після 30 хвилин трохи поливаємо соусом, в якому маринувалися частини і запікаємо ще 10-15 хвилин. Готові хрусткі крильця виймаємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!