Чудовий рецепт приготування хрустких курячих крилець, маринованих в соєвому соусі з часником і медом.
Інгредієнти
-
12 шт.
— курка (крильця)
-
150 мл.
— соєвий соус
-
100 гр.
— мед
-
3 зубчики
— часник
-
2 ст. л.
— сік лимона
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
Рецепт приготування
У мисці ретельно змішуємо соєвий соус, мед, подрібнений часник, сік лимона і мелений чорний перець.
Чисті курячі крильця розрізаємо на дві частини і видаляємо найтоншу частину (пензлик). Викладаємо підготовлені частині крила в соус, перемішуємо. Накриваємо і залишаємо мінімум на 4 години в холодильнику.
Мариновані частини курячого крила викладаємо на деко і змащуємо зверху маслом.
Відправляємо підготовлені крила в розігріту духовку при 200 градусах на 30 хвилин. Через 15 хвилин виймаємо крильця і перевертаємо. Після 30 хвилин трохи поливаємо соусом, в якому маринувалися частини і запікаємо ще 10-15 хвилин. Готові хрусткі крильця виймаємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!