Відмінний рецепт приготування філе курячої грудки з шинкою і сиром.
Інгредієнти
-
2 частини
— курка (філе курячої грудки)
-
4 скибочки
— шинка
-
4 скибочки
— сир
-
3 ст. л.
— мука
-
3 ст. л.
— сухарі (панірувальні)
-
1 шт.
— куряче яйце
-
2 ст. л.
— молоко
-
для смаження
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Приємного апетиту!
Шматки курячого філе миємо й сушимо. Акуратно гострим довгим ножем робимо з боку глибокі надрізи. Виходять «кишеньки».
Філе натираємо сіллю і перцем.
Шматочки шинки складаємо навпіл, загортаємо в 2 скибочки сиру і все розміщуємо в центрі «кишеньок». Щоб в процесі запікання «кишеньки» не розійшлися, закріплюємо кількома зубочистками.
У мисці збиваємо яйце з молоком. Філе обвалюємо в борошні, потім опускаємо в суміш з яйцем і ще раз обвалюють у панірувальних сухарях.
Смажимо на олії з обох сторін за 10-12 хвилин до золотистої скоринки.