Відмінний рецепт приготування ароматного філе курячої грудки, запечене з грибами, беконом і сиром в гірчичному соусі.
Інгредієнти
Для курки:
-
1 шт.
— курка (грудка)
-
230 гр.
— печериці
-
200 гр.
— сир (твердий)
-
4 скибочки
— бекон
-
за смаком
— сіль
Для соусу:
-
2 ст. л.
— гірчиця (Діжонська)
-
1/2 склянки
— майонез
-
1 ст. л.
— мед
Рецепт приготування
З кісток курячої грудки зрізаємо два шматки філе і знімаємо шкіру, солимо.
Міксером або віночком збиваємо в чаші мед, майонез і гірчицю. Смужки бекону обсмажуємо в мікрохвильовій печі близько 4 хвилин. Бекон з сирими грибами нарізаємо крупно.
У форму викладаємо два підготовлених шматка філе, зверху розподіляємо смажений бекон. Нарізані гриби розподіляємо близько філе, заливаємо все підготовленим гірчичним соусом.
Посипаємо натертим сиром.
Відправляємо філе в духовку при 180 градусах на 30 хвилин.
Готове ароматне філе викладаємо з грибами на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!