Куряча грудка «під шубою»


Відмінний рецепт приготування ароматного філе курячої грудки, запечене з грибами, беконом і сиром в гірчичному соусі.

Інгредієнти

Для курки:

  • 1 шт.

    — курка (грудка)

  • 230 гр.

    — печериці

  • 200 гр.

    — сир (твердий)

  • 4 скибочки

    — бекон

  • за смаком

    — сіль

Для соусу:

  • 2 ст. л.

    — гірчиця (Діжонська)

  • 1/2 склянки

    — майонез

  • 1 ст. л.

    — мед

Рецепт приготування

    З кісток курячої грудки зрізаємо два шматки філе і знімаємо шкіру, солимо.


    Міксером або віночком збиваємо в чаші мед, майонез і гірчицю. Смужки бекону обсмажуємо в мікрохвильовій печі близько 4 хвилин. Бекон з сирими грибами нарізаємо крупно.


    У форму викладаємо два підготовлених шматка філе, зверху розподіляємо смажений бекон. Нарізані гриби розподіляємо близько філе, заливаємо все підготовленим гірчичним соусом.


    Посипаємо натертим сиром.


    Відправляємо філе в духовку при 180 градусах на 30 хвилин.

    Готове ароматне філе викладаємо з грибами на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!