Курка з яблуками і апельсином


Відмінний рецепт ароматної курки з яблуками, апельсином, сушеним базиліком і вершковим сиром.

Інгредієнти

  • 6 шт.

    — курка (стегно, гомілка або крила)

  • 2 шт.

    — яблуко

  • 1 шт.

    — апельсин

  • 150 гр.

    — сир (вершковий Хохланд, Альметте)

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 8 шт.

    — базилік (сушені листя)

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування


    Для приготування курки ставимо за духовку на 200 градусів.

    Ароматні яблука розрізаємо навпіл, вирізаємо серцевину і нарізаємо половинки вздовж. Очищений апельсин від шкірки поділяємо на часточки.

    Форму змащуємо олією, викладаємо промиті курячі стегна, підготовлені яблука, апельсин, вершковий сир і листки сушеного базиліка. Вливаємо половину чашки води.


    Розподіляємо рівномірно вершковий сир з курки і фруктам і відправляємо в духовку на 30-35 хвилин.

    Гарячу ароматну курку з фруктами розкладаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!