Відмінний рецепт ароматної курки з яблуками, апельсином, сушеним базиліком і вершковим сиром.
Інгредієнти
-
6 шт.
— курка (стегно, гомілка або крила)
-
2 шт.
— яблуко
-
1 шт.
— апельсин
-
150 гр.
— сир (вершковий Хохланд, Альметте)
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
8 шт.
— базилік (сушені листя)
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування курки ставимо за духовку на 200 градусів.
Ароматні яблука розрізаємо навпіл, вирізаємо серцевину і нарізаємо половинки вздовж. Очищений апельсин від шкірки поділяємо на часточки.
Форму змащуємо олією, викладаємо промиті курячі стегна, підготовлені яблука, апельсин, вершковий сир і листки сушеного базиліка. Вливаємо половину чашки води.
Розподіляємо рівномірно вершковий сир з курки і фруктам і відправляємо в духовку на 30-35 хвилин.
Гарячу ароматну курку з фруктами розкладаємо по тарілках і подаємо. Приємного апетиту!