Для різноманітності ваших страв спробуйте приготувати ароматні котлетки з свинячого фаршу з додаванням вареного пшона.
Інгредієнти
-
600 гр.
— м’ясний фарш (свинячий)
-
3/4 склянки
— пшоняна крупа
-
1 шт.
— куряче яйце
-
3 зубчики
— часник
-
2 ст. л.
— петрушка (нарізана)
-
1 чашка
— сухарі (панірувальні)
-
5 скибочок
— хліб (черствий батон)
-
1 чашка
— молоко
-
1 ч. л.
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
-
для смаження
— рослинна олія
Рецепт приготування
Пшоно добре промиваємо 4-5 разів, заливаємо водою (1 частина пшона і 3 частини води), відварюємо на повільному вогні до готовності і охолоджуємо.
Черству булку заливаємо молоком.
У миску викладаємо готовий свинячий фарш, додаємо підготовлену пшоняну кашу, подрібнений часник, віджату булку, яйце, петрушку, мелений перець і сіль.
Добре перемішуємо заготовку для котлет рукою.
З підготовленої маси формуємо котлети (9-10 шт.), обвалюємо в сухарях, викладаємо в гаряче масло й обсмажуємо на середньому вогні до коричневої скоринки з 2-х сторін.
Готові ароматні котлети з пшоном подаємо гарячими з улюблених салатом і гарніром. Приємного апетиту!