Простий гарний рецепт канапе з невеликими солоними огірками, вершковим сиром, майонезом у скибочках хліба.
Інгредієнти
-
12 шт.
— огірок (солоні невеликі)
-
12 скибочок
— хліб (білий тостерний)
-
220 гр.
— сир (вершковий)
-
2 ст. л.
— майонез
-
1 ст. л.
— цибуля ріпчаста
-
1/2 ч. л.
— кріп (сушений)
-
1/4 ч. л.
— перець (чорний)
Рецепт приготування
У мисці добре змішати вершковий сир, натертий лук, майонез, сушений кріп і перець.
З м’яких скибочок тостерного хліба зрізаємо кірки.
Кожен скибочку хліба розкочуємо тонко качалкою, змащуємо підготовленої вершковою сумішшю і викладаємо солоний огуречик (за розміром повинен збігатися з скибочкою хліба).
Звертаємо хліб з огірками в рулетики, обертаємо плівкою і витримуємо в холодильнику 6 годин, щоб рулетики щільно трималися. Можна не обертати плівкою, а скласти рулетики щільно один до одного швом вниз в контейнер і відправити накритими в холодильник.
У готових рулетиків зрізаємо трохи кінці і розрізаємо на 3 частини. За бажанням в канапе можна додати тонко нарізану салямі. Скибочка хліба змащуємо вершковою сумішшю, викладаємо скибочка салямі, знову суміш і огірок.
Дуже смачне канапе подаємо з зубочистками або без. Приємного апетиту!