Відмінний рецепт приготування ароматних свинячих куточків, фаршированих ковбасою, овочами, зеленню і сухарями.
Інгредієнти
-
4 шматки
— свинина (куточки на кістки)
-
120 гр.
— ковбаса (копчена)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— селера (стебло)
-
2 жмені
— сухарі
-
3 гілочки
— петрушка
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— чебрець (сушений)
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування фаршированих свинячих куточків ставимо за духовку на 190 градусів.
Свинячі куточки промиваємо, висушуємо і робимо глибокі надрізи посередині шматків, формуємо кишеньки.
Ріпчасту цибулю з петрушкою і стеблом селери нарізаємо дрібно. Ковбасу – на дрібні шматочки.
На олії обсмажуємо цибулю з ковбасою, викладаємо в миску, додаємо чебрець, сіль, перець, підготовлені шматочки селери, петрушку і сухарі. Перемішуємо.
Заповнюємо кишеньки свинини підготовленої ароматною начинкою і обвалюємо в борошні.
Обсмажуємо фаршировані куточки в олії до коричневої скоринки, викладаємо у форму і відправляємо в духовку на 30 хвилин.
Готову ароматну фаршировану свинину викладаємо на тарілки і подаємо. Приємного апетиту!