Фарширована свинина


Відмінний рецепт приготування ароматних свинячих куточків, фаршированих ковбасою, овочами, зеленню і сухарями.

Інгредієнти

  • 4 шматки

    — свинина (куточки на кістки)

  • 120 гр.

    — ковбаса (копчена)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — селера (стебло)

  • 2 жмені

    — сухарі

  • 3 гілочки

    — петрушка

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — чебрець (сушений)

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування фаршированих свинячих куточків ставимо за духовку на 190 градусів.

    Свинячі куточки промиваємо, висушуємо і робимо глибокі надрізи посередині шматків, формуємо кишеньки.


    Ріпчасту цибулю з петрушкою і стеблом селери нарізаємо дрібно. Ковбасу – на дрібні шматочки.


    На олії обсмажуємо цибулю з ковбасою, викладаємо в миску, додаємо чебрець, сіль, перець, підготовлені шматочки селери, петрушку і сухарі. Перемішуємо.


    Заповнюємо кишеньки свинини підготовленої ароматною начинкою і обвалюємо в борошні.


    Обсмажуємо фаршировані куточки в олії до коричневої скоринки, викладаємо у форму і відправляємо в духовку на 30 хвилин.

    Готову ароматну фаршировану свинину викладаємо на тарілки і подаємо. Приємного апетиту!