Здорові домашні батончики «Баунті». Дуже смачний десерт з кокосової стружки, згущеного молока і молочного шоколаду порадує Вас і Ваших близьких.
Інгредієнти
-
200 гр.
— кокосова стружка
-
400 гр.
— згущене молоко
-
300 гр.
— шоколад (молочний)
Рецепт приготування
Кокосову стружку змішуємо з ароматним згущеним молоком.
З отриманої кокосової суміші формуємо руками невеличкі палички за розміром як батончики «Баунті».
Готові кокосові палички викладаємо на пекарську папір і відправляємо в морозильну камеру на 1 годину.
Молочний шоколад розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі (кожні 30 секунд помішуємо). З допомогою вилок занурюємо заморожені кокосові палички в розтоплений шоколад і викладаємо цукерки на папір для випічки.
Формуємо нерівності зверху цукерок як на батончиках «Баунті» і відправляємо в холодильник до повного застигання шоколаду.
Готові ароматні батончики подаємо відразу після застигання шоколаду. Приємного апетиту!