Домашні цукерки Баунті


Здорові домашні батончики «Баунті». Дуже смачний десерт з кокосової стружки, згущеного молока і молочного шоколаду порадує Вас і Ваших близьких.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — кокосова стружка

  • 400 гр.

    — згущене молоко

  • 300 гр.

    — шоколад (молочний)

Рецепт приготування


    Кокосову стружку змішуємо з ароматним згущеним молоком.


    З отриманої кокосової суміші формуємо руками невеличкі палички за розміром як батончики «Баунті».


    Готові кокосові палички викладаємо на пекарську папір і відправляємо в морозильну камеру на 1 годину.


    Молочний шоколад розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі (кожні 30 секунд помішуємо). З допомогою вилок занурюємо заморожені кокосові палички в розтоплений шоколад і викладаємо цукерки на папір для випічки.


    Формуємо нерівності зверху цукерок як на батончиках «Баунті» і відправляємо в холодильник до повного застигання шоколаду.

    Готові ароматні батончики подаємо відразу після застигання шоколаду. Приємного апетиту!