9 кращих оригінальних рецептів сирників з сиру

6. Відео — Класичні сирники

7. Покроковий рецепт з фото сирників в духовці

Інгредієнти:

  • Борошно кукурудзяне — 4-5 ст. л.
  • Сир — 500 р.
  • Цукор — 3-4 ст. л.
  • Яйце — 2 шт.
  • Рослинна олія — 2 ст. л.
  • Сіль — 1/3 ч. л.
  • Ванільний цукор — 2 ч. л.
  • Розпушувач — 1 ч. л.
  • Сушена журавлина

Приготування:

1. У глибоку чашу розбиваємо яйця, додаємо ванільний цукор, звичайний цукор, щіпку солі.

2. Як слід перемішуємо.

3. Додаємо рослинне масло. Знову все добре перемішуємо.

4. Добре перемішану суміш додаємо в сир.

5. Перемішуємо товкачиком.

6. Додаємо кукурудзяну муку і розпушувач. Замість кукурудзяного борошна можна додати манку або вівсяну муку. Знову все перемішуємо.

7. У готову сирну масу додаємо сушену ягоду. Знову добре перемішуємо товкачиком.

8. Готову масу вкладаємо в кулінарний мішок, попередньо вкладений в склянку, для зручності.

9. Формочки змащуємо рослинним маслом. Формочки можете брати будь-які, які у вас є.

10. За допомогою кулінарного мішка видавлюємо масу в наші формочки.

11. Беремо склянку, дно опускаємо у воду і цим дном сильно притискаємо масу у формочки, щоб вийшов малюнок. Після кожного натискання склянкою маси в формі, обов’язково змочують дно склянки у воді.

12. Підготовлені сирники ставимо в духовку розігріту до 190° випікатися. Виймаємо через 25 хвилин, сирники готові.

13. Викладаємо на блюдо. На кожен сирник кладемо трохи сметани.

14. Прикрашаємо кожен ягідкою і легко поливаємо ягідним соусом.

Наші сирники можна подавати на стіл. Краса, вкуснища!

Приємного апетиту!