4. Сирники із сиру з манкою і курагою
Інгредієнти:
- Сир — 1 кг
- Курага
- Ізюм
- Яйця — 3 шт.
- Манна крупа — 5 ст. л.
- Ваніль — 1 щіпка або ванільний цукор — 1 пакетик
Приготування:
1. Сир викладаємо в глибоку чашку.
2. Додаємо курагу, дивіться самі скільки, за смаком, не переборщіть.
3. Додаємо сухий родзинки, теж небагато.
4. Розбиваємо яйця в сир.
5. Додаємо манну борошно. Ванільний цукор або ванілін. Чистої ванілі багато не сипте, ванільного цукру можна висипати пакетик. Також додаємо цукор., 2 ст. л. , додавайте по своєму смаку.
6. Ретельно все перемішуємо руками до отримання однорідної маси.
7. Накриваємо чашку плівкою і ставимо десь на 30 хвилин. Так як ми додавали суху манку і родзинки, треба щоб вони просочилися за цей час.
8. Починаємо смажити. Ложкою набираємо сирну масу і викладаємо її на борошно, яку треба насипати в тарілку. Обвалюємо масу в борошні і скачуємо кульки. Розплющуємо, отримуємо коржі сирників.
9. Укладаємо на сковороду, на невеликому вогні обсмажуємо до рум’яної скоринки, перевертаємо і смажимо з іншого боку до рум’яної скоринки. Якщо сирники у вас великі, накрийте на короткий час сковорідку кришкою.
Отже, сирники з курагою і родзинками готові.
Приємного апетиту!