9 кращих оригінальних рецептів сирників з сиру

4. Сирники із сиру з манкою і курагою

Інгредієнти:

  • Сир — 1 кг
  • Курага
  • Ізюм
  • Яйця — 3 шт.
  • Манна крупа — 5 ст. л.
  • Ваніль — 1 щіпка або ванільний цукор — 1 пакетик

Приготування:

1. Сир викладаємо в глибоку чашку.

2. Додаємо курагу, дивіться самі скільки, за смаком, не переборщіть.

3. Додаємо сухий родзинки, теж небагато.

4. Розбиваємо яйця в сир.

5. Додаємо манну борошно. Ванільний цукор або ванілін. Чистої ванілі багато не сипте, ванільного цукру можна висипати пакетик. Також додаємо цукор., 2 ст. л. , додавайте по своєму смаку.

6. Ретельно все перемішуємо руками до отримання однорідної маси.

7. Накриваємо чашку плівкою і ставимо десь на 30 хвилин. Так як ми додавали суху манку і родзинки, треба щоб вони просочилися за цей час.

8. Починаємо смажити. Ложкою набираємо сирну масу і викладаємо її на борошно, яку треба насипати в тарілку. Обвалюємо масу в борошні і скачуємо кульки. Розплющуємо, отримуємо коржі сирників.

9. Укладаємо на сковороду, на невеликому вогні обсмажуємо до рум’яної скоринки, перевертаємо і смажимо з іншого боку до рум’яної скоринки. Якщо сирники у вас великі, накрийте на короткий час сковорідку кришкою.

Отже, сирники з курагою і родзинками готові.

Приємного апетиту!