5. Сирники з ягодою
Інгредієнти:
- Сир — 250 р.
- Борошно — 2-3 ст. л.
- Цукор — 2 ст. л.
- Яйце — 1 шт.
- Розпушувач — 1 ч. л.
- Ванільний цукор — 1 ч. л.
- Сіль
- Борошно
- Рослинна олія
- Йогурт
- Свіжі ягоди (якщо немає свіжих, беріть заморожені або варення)
Приготування:
1. У чашку викладаємо сир, висипаємо цукор, ванільний цукор, розпушувач, солимо, розбиваємо яйце. Все ретельно перемішуємо.
2. З отриманого тіста ліпимо сирники. Нагріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сирники в сковороду. Смажимо на повільному вогні, щоб вони просмажаться всередині.
3. Коли сирники зажарятся до золотистої скоринки, перевертаємо і смажимо другу сторону.
4. Знімаємо сирники зі сковороди на тарілку, покриту паперовим рушником , щоб стікало зайве масло.
Прикрашаємо сирники ягодами, дуже хороша малина, та й інші не гірше. Подаємо на стіл з йогуртом або сметаною. Смакота.
Приємного апетиту!