3. Як зробити смачні сирники
Цей рецепт дуже схожий на інші, майже однакові. Ви здивуєтеся, навіщо він його сюди вніс, такі вже є. Але як ми і говорили, тут є зовсім невелика родзинка, яка робить смак трохи іншим. Спробуйте відгадати, де ця родзинка, а я в кінці скажу вам це.
Інгредієнти:
- Сир — 500 р.
- Цукор — 2 ст. л.
- Ванільний цукор — 1 ч. л.
- Борошно — 2 ст. л.
- Сіль
- Яєчний жовток, якщо у вас сир сухий, можна використовувати ціле яйце, якщо сирий, то можна взагалі без яєць.
Приготування:
1. Сир кладемо в глибоку миску, додаємо яйце.
2. Додаємо цукор і ванільний цукор, щіпку солі.
3. Перемішуємо, поки маса не стане однорідною. Можете спробувати, чи достатньо цукру або солі і додати в цей момент.
4. Додаємо борошно і знову ретельно перемішуємо.
5. Далі все як звичайно. Робимо кульки, обвалюємо їх у борошні, приплющиваем, робимо коржик.
6. В розпечену сковорідку наливаємо олії, а також додаємо трохи топленого масла.
7. Викладаємо сирники на деякій відстані один від одного. Смажимо 3-4 хвилини до появи жовто — коричневою скоринкою, потім перевертаємо і смажимо також. Посувайте сирники з країв до центру і навпаки.
Готові сирники, перекладаємо на тарілку і подаємо з соусами або приправами, які вам подобаються.
А тепер скажу що в цьому рецепті є родзинкою — це додавання топленого масла при смаження сирників. Здавалося б, це такий мізер, а смак покращується.
Приємного апетиту!