9 кращих оригінальних рецептів сирників з сиру

3. Як зробити смачні сирники

Цей рецепт дуже схожий на інші, майже однакові. Ви здивуєтеся, навіщо він його сюди вніс, такі вже є. Але як ми і говорили, тут є зовсім невелика родзинка, яка робить смак трохи іншим. Спробуйте відгадати, де ця родзинка, а я в кінці скажу вам це.

Інгредієнти:

  • Сир — 500 р.
  • Цукор — 2 ст. л.
  • Ванільний цукор — 1 ч. л.
  • Борошно — 2 ст. л.
  • Сіль
  • Яєчний жовток, якщо у вас сир сухий, можна використовувати ціле яйце, якщо сирий, то можна взагалі без яєць.

Приготування:

1. Сир кладемо в глибоку миску, додаємо яйце.

2. Додаємо цукор і ванільний цукор, щіпку солі.

3. Перемішуємо, поки маса не стане однорідною. Можете спробувати, чи достатньо цукру або солі і додати в цей момент.

4. Додаємо борошно і знову ретельно перемішуємо.

5. Далі все як звичайно. Робимо кульки, обвалюємо їх у борошні, приплющиваем, робимо коржик.

6. В розпечену сковорідку наливаємо олії, а також додаємо трохи топленого масла.

7. Викладаємо сирники на деякій відстані один від одного. Смажимо 3-4 хвилини до появи жовто — коричневою скоринкою, потім перевертаємо і смажимо також. Посувайте сирники з країв до центру і навпаки.

Готові сирники, перекладаємо на тарілку і подаємо з соусами або приправами, які вам подобаються.

А тепер скажу що в цьому рецепті є родзинкою — це додавання топленого масла при смаження сирників. Здавалося б, це такий мізер, а смак покращується.

Приємного апетиту!