Яйця, фаршировані маслинами і оливками


Оригінальний рецепт смачних фаршированих яєць з начинкою з маслин, оливок, жовтків з майонезом. Прикрашаємо закуску крес-салатом і петрушкою.

Інгредієнти

  • 5 шт.

    — куряче яйце

  • 8 шт.

    — оливки (для прикраси)

  • 8 шт.

    — оливки (для прикраси)

  • 3 ст. л.

    — майонез

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

  • для прикраси

    — салат (кресс)

  • для прикраси

    — петрушка

Рецепт приготування

    Яйця варимо круто, охолодити і акуратно очищаємо від шкаралупи, щоб не пошкодити білок. Розрізаємо навпіл і прибираємо жовток.


    Жовток подрібнюємо в мисці виделкою.


    Маслини і оливки дуже дрібно нарізаємо.


    У миску до жовтків додаємо підготовлені маслини з оливками, майонез, мелений перець і добре перемішуємо начинку для яєць. Пробуємо на сіль.

    Підготовлені половинки яєць заповнюємо ароматною начинкою з маслин, оливок і викладаємо на тарілку. Прикрашаємо яйця кільцями маслин, оливок, крес-салатом, петрушкою і відразу подаємо. Приємного апетиту!