Відмінний рецепт приготування курячої гомілки, маринованої в оцті з паприкою і ріпчастою цибулею. На гарнір до смаженої гомілки подаємо макарони.
Інгредієнти
-
5 шт.
— курка (гомілка)
-
450 гр.
— макарони
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 ст. л.
— оцет (9%)
-
7 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— паприка
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями і 50% викладаємо на дно миски.
Викладаємо на цибулю промиту гомілку.
Збризкуємо оцтом, посипаємо паприкою і сіллю.
Перевертаємо гомілку, збризкуємо оцтом, посипаємо паприкою і сіллю. Викладаємо на гомілку залишки лука. Накриваємо миску і залишаємо на 30 хвилин.
Поки маринується гомілку, макарони відварюємо у воді до готовності, промиваємо, відкидаємо на друшляк. Обсмажуємо макарони в сковороді з 1 столовою ложкою масла, сіллю і паприкою 2-3 хвилини.
У сковороду додаємо 6 столових ложок олії, викладаємо підготовлену курячу гомілку без цибулі.
Обсмажуємо 15 хвилин, періодично перевертаючи гомілку.
В масло після гомілки викладаємо маринований цибулю і обсмажуємо до м’якості.
Викладаємо на тарілку готову гомілку, макарони, смажена цибуля і подаємо з кетчупом. Приємного апетиту!