Рецепт оселедця під шубою — святкові варіанти

Оселедець під шубою – улюблений салат. Мабуть, на кожному святі можна зустріти його. У кожному домі готують його по-своєму. Але принцип один і той же – філе оселедця, відварну картоплю, моркву, буряк і яйця викладають шарами, промазуючи майонезом.

У цій статті ми розберемо цікаві рецепти традиційного салату в різних виконаннях. Забирайте їх собі в закладки або соціальні мережі. Адже готувати їх можна на будь-який, навіть самий дорогий святковий стіл. Та й просто побалувати сім’ю до вечері улюбленої оселедцем буде відмінною ідеєю.

1. Класичний рецепт оселедця під шубою

Класичний і самий смачний салат. Його смак знає, мабуть, кожен. У всіх своя послідовність шарів. Сьогодні я покажу вам, як найчастіше роблю «Шубу» я.

Інгредієнти:

  • 400 грам очищеного філе солоної оселедця
  • 2 варені картоплі середнього розміру
  • Невелика цибулина
  • Пару варених морквин
  • 3 варених круто яйця
  • Пару варених буряків середнього розміру
  • 200 мл майонезу