Куряча печінка з грибами


Відмінний рецепт приготування курячої печінки з печерицями, цибулею і вершковим маслом.

Інгредієнти

  • 500 гр.- печінка (куряча)
  • 200 гр.- печериці
  • 2 шт.- цибуля ріпчаста
  • 4 гілочки- петрушка
  • 100 гр.- вершкове масло
  • за смаком- перець (чорний мелений)
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Курячу печінку і гриби ретельно промиваємо, нарізаємо на великі шматочки. Цибулю нарізаємо півкільцями, петрушку — дрібно.

Ріпчасту цибулю обсмажуємо у вершковому маслі, частина масла залишаємо при подачі на блюдо.

Додаємо до цибулі підготовлені курячу печінку, печериці, мелений перець і сіль. Смажимо печінка з грибами на середньому вогні 15 хвилин, рідина повинна випаруватися. За 5 хвилин до готовності додаємо петрушку.

  • На гарячу курячу печінку з грибами викладаємо невеликі шматочки вершкового масла і подаємо з картопляним пюре або рисом. Приємного апетиту!