Куряча печінка з грибами


Відмінний рецепт приготування курячої печінки з печерицями, цибулею і вершковим маслом.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — печінка (куряча)

  • 200 гр.

    — печериці

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 4 гілочки

    — петрушка

  • 100 гр.

    — вершкове масло

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Курячу печінку і гриби ретельно промиваємо, нарізаємо на великі шматочки. Цибулю нарізаємо півкільцями, петрушку — дрібно.

    Ріпчасту цибулю обсмажуємо у вершковому маслі, частина масла залишаємо при подачі на блюдо.

    Додаємо до цибулі підготовлені курячу печінку, печериці, мелений перець і сіль. Смажимо печінка з грибами на середньому вогні 15 хвилин, рідина повинна випаруватися. За 5 хвилин до готовності додаємо петрушку.

  • На гарячу курячу печінку з грибами викладаємо невеликі шматочки вершкового масла і подаємо з картопляним пюре або рисом. Приємного апетиту!