Запіканка з капустою і фаршем


Найкращий рецепт приготування дуже смачної запіканки з капусти і свинячого фаршу.

Інгредієнти

  • 800 гр.

    — капуста (білокачанна)

  • 450 гр.

    — м’ясний фарш (свинячий)

  • 3 гілочки

    — петрушка

  • 5 ст. л.

    — сметана

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 3 ст. л.

    — сухарі (панірувальний)

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Очищену капусту нарізаємо соломкою і викладаємо в гаряче масло. Як тільки капуста зменшиться в обсязі, додаємо 100 мл води, сіль, перець і тушкуємо закритій 15 хвилин, помішуючи.
    Середню форму змащуємо маслом, посипаємо сухарями і викладаємо половину підготовленої капусти.


    Свинячий фарш змішуємо з нарізаною петрушкою, одним яйцем, 1 ч. л. солі і меленим перцем. Рівномірно розподіляємо весь підготовлений свинячий фарш на капусту.
    Закриваємо фарш залишилася капустою.

    У мисці збиваємо виделкою сметану з яйцем і рівномірно розподіляємо на капусту.
    Відправляємо ароматну запіканку в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин. Гарячу ароматну капустяну запіканку відразу подаємо. Приємного апетиту!