Найкращий рецепт приготування дуже смачної запіканки з капусти і свинячого фаршу.
Інгредієнти
-
800 гр.
— капуста (білокачанна)
-
450 гр.
— м’ясний фарш (свинячий)
-
3 гілочки
— петрушка
-
5 ст. л.
— сметана
-
2 шт.
— куряче яйце
-
3 ст. л.
— сухарі (панірувальний)
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Очищену капусту нарізаємо соломкою і викладаємо в гаряче масло. Як тільки капуста зменшиться в обсязі, додаємо 100 мл води, сіль, перець і тушкуємо закритій 15 хвилин, помішуючи.
Середню форму змащуємо маслом, посипаємо сухарями і викладаємо половину підготовленої капусти.
Свинячий фарш змішуємо з нарізаною петрушкою, одним яйцем, 1 ч. л. солі і меленим перцем. Рівномірно розподіляємо весь підготовлений свинячий фарш на капусту.
Закриваємо фарш залишилася капустою.
У мисці збиваємо виделкою сметану з яйцем і рівномірно розподіляємо на капусту.
Відправляємо ароматну запіканку в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин. Гарячу ароматну капустяну запіканку відразу подаємо. Приємного апетиту!