Запечені тефтелі з беконом


Смачні тюфтельки з яловичого фаршу з додаванням запеченого бекону і сушених листя орегано.

Інгредієнти

  • 450 гр.

    — шинка (скибочки)

  • 1400 гр.

    — м’ясний фарш (яловичий)

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3 ст. л.

    — орегано (сушене)

  • 1/4 чашки

    — сухарі (панірувальні)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування соковитих тюфтельок ставимо за духовку на 180 градусів.

    Скибочки бекону викладаємо на деко і відправляємо в духовку на 10 хвилин. Виймаємо запечений бекон і дрібно нарізаємо.


    В миску, додаємо готовий яловичий фарш, 3 ст. л. сушеного орегано, нарізану цибулю, подрібнений бекон, сухарі і сіль. Руками добре перемішуємо заготовку для тефтелькою.


    З підготовленого ароматного фаршу формуємо кульки (близько 50 гр.). Отримуємо 30 тефтелькою.


    У сковороду виливаємо жир, який утворився після запікання бекону. Викладаємо підготовлені тефтелі порціями і обсмажуємо на сильному вогні по 3 хвилини з кожного боку, щоб запечатати соки всередині тефтелькою.

  • Викладаємо ароматні тефтелі на деко після бекону і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Подаємо ароматні тефтелі з гарніром. Приємного апетиту!