Смачні тюфтельки з яловичого фаршу з додаванням запеченого бекону і сушених листя орегано.
Інгредієнти
-
450 гр.
— шинка (скибочки)
-
1400 гр.
— м’ясний фарш (яловичий)
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3 ст. л.
— орегано (сушене)
-
1/4 чашки
— сухарі (панірувальні)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Викладаємо ароматні тефтелі на деко після бекону і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Подаємо ароматні тефтелі з гарніром. Приємного апетиту!
Для приготування соковитих тюфтельок ставимо за духовку на 180 градусів.
Скибочки бекону викладаємо на деко і відправляємо в духовку на 10 хвилин. Виймаємо запечений бекон і дрібно нарізаємо.
В миску, додаємо готовий яловичий фарш, 3 ст. л. сушеного орегано, нарізану цибулю, подрібнений бекон, сухарі і сіль. Руками добре перемішуємо заготовку для тефтелькою.
З підготовленого ароматного фаршу формуємо кульки (близько 50 гр.). Отримуємо 30 тефтелькою.
У сковороду виливаємо жир, який утворився після запікання бекону. Викладаємо підготовлені тефтелі порціями і обсмажуємо на сильному вогні по 3 хвилини з кожного боку, щоб запечатати соки всередині тефтелькою.