Оригінальний рецепт з яловичих мозкових кісток, запечених в духовці. Кістковий мозок дуже корисний і неймовірно смачний. Подаємо кістки з часниковим хлібом і зеленим цибулею.
Інгредієнти
-
3 шт.
— яловичина (великі мозкові кістки)
-
3 стебла
— зелена цибуля
-
4 зубчики
— часник
-
6 скибочок
— хліб (будь за смаком)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Для приготування ароматних мозкових кісточок ставимо за духовку на 230 градусів. По можливості краще брати охолоджені мозкові кісточки рожевого кольору.
Кістки з кістковим мозком солимо.
Ставимо підготовлені мозкові кістки в глибоку форму або каструлю, яка підходить для духовки.
Відправляємо кістки в духовку на 25-35 хвилин, час залежить від розміру кісток. Якщо кістковий мозок вільно відстає від кістки, то значить мозкові кісточки готові.
Паралельно з запіканням кісток готуємо часниковий хліб, скибочки хліба підсушуємо в сковороді без масла і натираємо часником. Зелену цибулю нарізаємо.
Готові мозкові кістки виймаємо і відразу подаємо.
Чайною ложкою виймаємо ароматний кістковий мозок на підготовлений часниковий хліб, посипаємо цибулею і насолоджуємося смачним блюдом. Приємного апетиту!