Смачні курячі гомілки і стегна, мариновані з ароматною сушеної травою естрагон (тархун), часником і запечені в духовці.
Інгредієнти
-
1 кг.
— курка (гомілки та стегна)
-
2 ст. л.
— вершкове масло
-
3 ч. л.
— естрагон (сушений)
-
1 ч. л.
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Курячі частини (стегна і гомілки) промиваємо, викладаємо в миску, додаємо естрагон, подрібнений часник, перець і сіль. Мнемо Руками, добре перемішуємо і відправляємо ароматні курячі частини маринуватися в холодильник мінімум на 1 годину (краще на ніч).
Через 1 годину мариновані частини викладаємо на деко, додаємо на кожен шматок вершкове масло і відправляємо в розігріту духовку.
Запікаємо ароматну курку при 170 градусах 60 хвилин. Якщо курка починає підгоряти, накриваємо зверху фольгою, а потім знімаємо.
Готові смачні гомілку і стегно з естрагоном подаємо гарячими. Приємного апетиту!