Запечена курка з естрагоном


Смачні курячі гомілки і стегна, мариновані з ароматною сушеної травою естрагон (тархун), часником і запечені в духовці.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — курка (гомілки та стегна)

  • 2 ст. л.

    — вершкове масло

  • 3 ч. л.

    — естрагон (сушений)

  • 1 ч. л.

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Курячі частини (стегна і гомілки) промиваємо, викладаємо в миску, додаємо естрагон, подрібнений часник, перець і сіль. Мнемо Руками, добре перемішуємо і відправляємо ароматні курячі частини маринуватися в холодильник мінімум на 1 годину (краще на ніч).


    Через 1 годину мариновані частини викладаємо на деко, додаємо на кожен шматок вершкове масло і відправляємо в розігріту духовку.


    Запікаємо ароматну курку при 170 градусах 60 хвилин. Якщо курка починає підгоряти, накриваємо зверху фольгою, а потім знімаємо.

    Готові смачні гомілку і стегно з естрагоном подаємо гарячими. Приємного апетиту!