Відмінний рецепт приготування дуже смачної тушкованої яловичини з грибами і гречкою.
Інгредієнти
-
600 гр.
— яловичина (без кісток)
-
250 гр.
— печериці
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 шт.
— морква
-
1 склянка
— гречана крупа
-
4-5 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Шматочки яловичини нарізаємо кубиками, цибулю – дрібно, гриби – на скибочки, моркву натираємо.
Підготовлені шматочки яловичини обсмажуємо з маслом в глибокій каструлі на середньому вогні близько 20 хвилин, поки не зажарятся.
Гриби обсмажуємо окремо.
Викладаємо готові гриби до яловичині.
Додаємо підготовлені цибулю з морквою, перець, сіль і обсмажуємо 4 хвилини.
Додаємо промиту гречку.
Покриваємо повністю гарячою водою і перемішуємо.
Відправляємо каструлю з яловичиною та гречкою в розігріту духовку до 190 градусів на 40 хвилин. Приємного апетиту!