Відбивні зі свинини в соусі


Відмінний рецепт смачних свинячих відбивних, тушкованих з ріпчастою цибулею. До таких отбивным на гарнір відмінно підійде варена картопля.

Інгредієнти

  • 800 гр.

    — свинина (м’якоть)

  • 800 гр.

    — картопля

  • 3 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 чашка

    — мука

  • 4-5 ст. л.

    — рослинна олія

  • 2 шт.

    — лавровий лист

  • 1/2 ч. л.

    — перець (горошини)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Свинину без кісток промиваємо, висушуємо паперовими рушниками, нарізаємо на порційні шматки і обвалюємо в борошні.


    Викладаємо підготовлену свинину порціями в гаряче масло і швидко обсмажуємо на сильному вогні з 2-х сторін.


    Очищену картоплю нарізаємо і відварюємо. У глибоку каструлю викладаємо обсмажені відбивні, додаємо горошини перцю, лавровий лист, сіль і вливаємо 1 склянку води.


    Тушкуємо ароматні відбивні на повільному вогні 20 хвилин, потім додаємо обсмажені цибулю, акуратно перемішуємо і тушкуємо відбивні з цибулею ще 15 хвилин.

    Смачні свинячі відбивні в соусі подаємо гарячими з вареною картоплею і солоними огірками. Приємного апетиту!