Відмінний рецепт смачних свинячих відбивних, тушкованих з ріпчастою цибулею. До таких отбивным на гарнір відмінно підійде варена картопля.
Інгредієнти
-
800 гр.
— свинина (м’якоть)
-
800 гр.
— картопля
-
3 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 чашка
— мука
-
4-5 ст. л.
— рослинна олія
-
2 шт.
— лавровий лист
-
1/2 ч. л.
— перець (горошини)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Свинину без кісток промиваємо, висушуємо паперовими рушниками, нарізаємо на порційні шматки і обвалюємо в борошні.
Викладаємо підготовлену свинину порціями в гаряче масло і швидко обсмажуємо на сильному вогні з 2-х сторін.
Очищену картоплю нарізаємо і відварюємо. У глибоку каструлю викладаємо обсмажені відбивні, додаємо горошини перцю, лавровий лист, сіль і вливаємо 1 склянку води.
Тушкуємо ароматні відбивні на повільному вогні 20 хвилин, потім додаємо обсмажені цибулю, акуратно перемішуємо і тушкуємо відбивні з цибулею ще 15 хвилин.
Смачні свинячі відбивні в соусі подаємо гарячими з вареною картоплею і солоними огірками. Приємного апетиту!