Відбивні з індички з грибним соусом


Швидкий рецепт смачних відбивних з індички з вершковим соусом з ароматних грибів (лисички).

Інгредієнти

  • 400 гр.

    — індичка (філе грудки)

  • 250 гр.

    — лисички (або інші гриби на смак)

  • 150 мл.

    — вершки (10%)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Філе індички (грудка) розрізаємо на 4 частини, викладаємо кожен підготовлений шматок між харчовою плівкою і відбиваємо.


    Посипаємо кожен шматок індички сіллю, перцем і викладаємо на тарілку.


    На сильному вогні розігріваємо масло й обсмажуємо підготовлені відбивні з 2-х сторін по 2 хвилини.


    Відбивні з індички викладаємо в каструлю, заливаємо склянкою гарячої води і тушкуємо на повільному вогні накритими 10 хвилин.


    Якщо лисички беремо свіжі, то ретельно промиваємо під проточною водою. Якщо лисички беремо заморожені, то розморожуємо. Для такого соусу підійдуть будь-які гриби по Вашому смаку, але лісові дають чудовий аромат і смак.


    В олії після відбивних обсмажуємо нарізану цибулю.


    Викладаємо у смажену цибулю підготовлені лисички і обсмажуємо на середньому вогні 5 хвилин.


    Заливаємо ароматні гриби вершками, додаємо сіль, мелений перець і тушкуємо, поки соус не загусне.

    На тарілки викладаємо відбивні з індички, додаємо зверху ароматний грибний соус, додаємо улюблений гарнір і подаємо. Приємного апетиту!