Швидкий рецепт смачних відбивних з індички з вершковим соусом з ароматних грибів (лисички).
Інгредієнти
-
400 гр.
— індичка (філе грудки)
-
250 гр.
— лисички (або інші гриби на смак)
-
150 мл.
— вершки (10%)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Філе індички (грудка) розрізаємо на 4 частини, викладаємо кожен підготовлений шматок між харчовою плівкою і відбиваємо.
Посипаємо кожен шматок індички сіллю, перцем і викладаємо на тарілку.
На сильному вогні розігріваємо масло й обсмажуємо підготовлені відбивні з 2-х сторін по 2 хвилини.
Відбивні з індички викладаємо в каструлю, заливаємо склянкою гарячої води і тушкуємо на повільному вогні накритими 10 хвилин.
Якщо лисички беремо свіжі, то ретельно промиваємо під проточною водою. Якщо лисички беремо заморожені, то розморожуємо. Для такого соусу підійдуть будь-які гриби по Вашому смаку, але лісові дають чудовий аромат і смак.
В олії після відбивних обсмажуємо нарізану цибулю.
Викладаємо у смажену цибулю підготовлені лисички і обсмажуємо на середньому вогні 5 хвилин.
Заливаємо ароматні гриби вершками, додаємо сіль, мелений перець і тушкуємо, поки соус не загусне.
На тарілки викладаємо відбивні з індички, додаємо зверху ароматний грибний соус, додаємо улюблений гарнір і подаємо. Приємного апетиту!