Варення з ревеню, рецепти приготування смачного варення на зиму

6. Відео – Варення з ревеню за 30 хвилин

Вся інформація від збирання ревеню до розкладання по банках міститься в цьому відео. Варення виходить дуже смачним і корисним. А приготувати зовсім не складно. Переконайтеся самі.

Приємного перегляду!

c

Ревінь – дуже корисний продукт. Але тільки, поки молодий. Більш зріла рослина, з товстою шкіркою, вже не буде таким корисним. Швидше навіть навпаки, може завдати шкоди організму. З молодого ревеню готують безліч страв і навіть десерти. Наприклад, варення.

З першого погляду може здатися, що це не смачно і взагалі не сумісно – ревінь і цукор. Насправді, варення з нього виходить дуже смачним. А якщо додати сюди банан, яблуко, апельсин, полуницю або інші доповнення, вийде ще смачніше і різноманітніше.

Взимку, діставши банку запашного варення з ревеню, можна знову зануритися в атмосферу жаркого і запашного літа. Тому, щоб не картати себе за те, що не заготовили варення, зробіть це зараз, поки ще не пізно зібрати молодий ревінь. Десерт такий виходить бюджетним, але дуже корисним і смачним.

Заходьте до нас частіше, адже попереду ще багато нового і смачного! Бажаю вам удачі! До швидких зустрічей!