Відмінний рецепт приготування курячих шлунків, тушковані з овочами і томатною пастою.
Інгредієнти
-
1 кг.
— курка (шлунки)
-
3-4 шт.
— помідори
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
2 зубчики
— часник
-
2 ст. л.
— томатна паста
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— паприка
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Курячі шлуночки промиваємо і розрізаємо навпіл.
Помідори на 30 секунд йдіть у окріп, очищаємо і нарізаємо. Часник з цибулею нарізаємо дрібно.
Обсмажуємо в олії підготовлені цибулю з часником, додаємо паприку.
Викладаємо в сковороду підготовлені курячі шлунки, помідори, томатну пасту, сіль, перець і заливаємо водою (курячим бульйоном). Тушкуємо курячі шлуночки на повільному вогні 45-50 хвилин.
Готові ароматні шлунки з соусом викладаємо на тарілки і подаємо з макаронами або картопляним пюре. Приємного апетиту!