Тушкована свиняча печінка з помідорами і перцем


Швидкий рецепт ніжною свинячої печінки, тушкованої з цибулею, помідорами і солодким перцем. Для аромату додаємо майоран, часник і паприку.

Інгредієнти

  • 500 гр.- свинина (печінка)
  • 2 шт.- помідори
  • 1 шт.- перець (солодкий)
  • 1 шт.- цибуля ріпчаста
  • 2 зубчики- часник
  • 2 ст. л.- сало (або рослинне масло)
  • 1 ч. л.- майоран
  • 1 ст. л.- паприка
  • за смаком- сіль

Рецепт приготування

Свиняче сало або рослинне масло розігріваємо в сковороді і викладаємо нарізану півкільцями цибулю і дрібно нарізаний часник. Обсмажуємо 2-3 хвилини.


Додаємо нарізаний перець.


Додаємо нарізані помідори і смажимо 3-4 хвилини.


Викладаємо нарізану на смужки свинячу печінку.


Перемішуємо і додаємо майоран.


Додаємо паприку. Перемішуємо.


Вливаємо 200 мл води, накриваємо і тушкуємо ароматну печінка на середньому вогні 10-12 хвилин.


Щоб печінка не стала жорсткою, додаємо сіль на останній хвилині.

Подаємо ароматну ніжну печінку з вареною картоплею або іншими овочами. Приємного апетиту!