Швидкий рецепт ніжною свинячої печінки, тушкованої з цибулею, помідорами і солодким перцем. Для аромату додаємо майоран, часник і паприку.
Інгредієнти
- 500 гр.- свинина (печінка)
- 2 шт.- помідори
- 1 шт.- перець (солодкий)
- 1 шт.- цибуля ріпчаста
- 2 зубчики- часник
- 2 ст. л.- сало (або рослинне масло)
- 1 ч. л.- майоран
- 1 ст. л.- паприка
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Свиняче сало або рослинне масло розігріваємо в сковороді і викладаємо нарізану півкільцями цибулю і дрібно нарізаний часник. Обсмажуємо 2-3 хвилини.
Додаємо нарізаний перець.
Додаємо нарізані помідори і смажимо 3-4 хвилини.
Викладаємо нарізану на смужки свинячу печінку.
Перемішуємо і додаємо майоран.
Додаємо паприку. Перемішуємо.
Вливаємо 200 мл води, накриваємо і тушкуємо ароматну печінка на середньому вогні 10-12 хвилин.
Щоб печінка не стала жорсткою, додаємо сіль на останній хвилині.
Подаємо ароматну ніжну печінку з вареною картоплею або іншими овочами. Приємного апетиту!