Дуже простий рецепт ароматної курки, тушкованої з цілими печерицями та морквою.
Інгредієнти
-
12 шматків
— курка (філе або на кістки)
-
300 гр.
— печериці (невеликі)
-
2 шт.
— морква
-
1 ст. л.
— томатна паста
-
2 гілочки
— петрушка
-
1 ч. л.
— приправа (Прованські трави)
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1/3 ч. л.
— перець (мелений)
-
3 щіпки
— сіль
Рецепт приготування
Готові невеликі шматочки курки обсмажуємо в олії на сильному вогні з 2-х сторін.
Вливаємо в обсмажену курку 3 чашки води, додаємо нарізану кружечками моркву, Прованські трави, сіль і перець.
Ставимо вогонь на мінімум і тушкуємо ароматну курочку закритій 30 хвилин.
Додаємо в курочку томатну пасту або подрібнений один помідор і тушкуємо 5 хвилин.
Додаємо до курочці цілі печериці (якщо великі, нарізаємо), нарізану петрушку і тушкуємо 15 хвилин. Пробуємо на сіль.
Гарячу ароматну курку з грибами подаємо з гарніром!!!