Відмінний рецепт приготування закуски з свинячої печінки, моркви і ріпчастої цибулі. Печінковий торт.
Інгредієнти
-
600-700 гр.
— печінка (свиняча)
-
2 шт.
— морква
-
2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
3-4 ст. л.
— борошно (пшеничне)
-
1 шт.
— куряче яйце
-
за смаком
— майонез
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (перець чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Печінка нарізаємо на середні шматочки і відправляємо в блендер, подрібнюємо. Можна пропустити через м’ясорубку.
У готовий печінковий фарш додаємо яйце, борошно, сіль і перець. Перемішуємо добре.
Круглу форму обертаємо фольгою і викладаємо на сковороду в гаряче олію, наливаємо підготовлений фарш з печінки до потрібної товщини.
Як тільки блін засмажиться знизу, прибираємо форму і смажимо до коричневої скоринки. Форма не повинна бути великою за діаметром, так як один тортик розрахований на одну порцію.
Перевертаємо млинець з печінки на іншу сторону і смажимо до готовності.
За таким методом обсмажуємо весь печінковий фарш.
Моркву натираємо і обсмажуємо в олії.
Окремо обсмажуємо до золотистого кольору цибулю.
На млинець з печінки викладаємо трохи майонезу.
Потім підготовлену моркву.
Смажену цибулю.
Майонез.
Накриваємо ще одним млинцем і повторюємо шари. Накриваємо млинцем з печінки. На один торт 3 млинця. За таким принципом готуємо інші печінкові млинці.
Готові тортики з печінки викладаємо на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!