Відмінний рецепт приготування тефтелькою в ароматному вершковому соусі.
Інгредієнти
- 800 гр.- м’ясний фарш (свинина+яловичина)
- 1 шт.- цибуля ріпчаста
- 80 гр.- сухарі (панірувальні)
- 2 шт.- куряче яйце (жовтки)
- 150 мл.- вершки
- 45 гр.- вершкове масло
- 50 гр.- мука
- 800 мл.- бульйон
- 1/2 пучка- петрушка
- 4 ст. л.- рослинна олія
- за смаком- перець (мелений)
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
У маслі (2 ст. л.) обсмажуємо нарізану ріпчасту цибулю.
У фарш додаємо сухарі, підготовлений ріпчасту цибулю, жовтки, перець і сіль.
Добре перемішуємо.
З підготовленого змішаного фаршу формуємо однакові кульки.
Тефтелі викладаємо в сковороду після цибулі, обсмажуємо до коричневої скоринки. Викладаємо на тарілку.
Постійно помішуючи, розтоплене вершкове масло додаємо порціями борошно і обсмажуємо до карамельного кольору.
Вливаємо бульйон.
Вершки.
Варимо 8 хвилин.
Смажені тефтелі викладаємо в соус.
Додаємо тефтелі нарізану петрушку і варимо 10 хвилин.
Готові ароматні тефтелі викладаємо з гарніром на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!