Страви з кабачків. Кабачки в духовці прості і смачні рецепти

Хрусткі кабачки в духовці підготовлені в пакеті

Всі інгредієнти тільки для прикладу. Ви можете приготувати так не 2 кабачка, а 10. Тому беріть все пропорційно ваших задумів.

Інгредієнти:

  • Кабачки — 2 шт.
  • Рослинна олія
  • Улюблені приправи
  • Борошно
  • Целофанові пакети нові — 2 шт.
  • Сіль

Приготування:

1. Кабачки миємо, промокнувши паперовими рушниками. Якщо кабачки молоді, свіжі, шкірку можна не очищати.

2. Включаємо духовку на 200°. Деко на якому будемо готувати кабачки, залишаємо в духовці. Він теж повинен бути гарячим.

3. Кабачки нарізаємо на кружечки товщиною приблизно 1 см

4. В целофановий пакет насипте спеції. Улюблені ваші трави. Це можуть бути прованські трави, італійські, ну і будь-які інші. У цьому рецепті краще використовувати сухі товчені спеції. Всі ці спеції продаються у магазинах. Додаємо до спецій сіль.

5. Висипаємо в цей же мішок кілька столових ложок борошна, щоб у ній обвалялись кабачки. Закриваємо пакет у горлечка, щоб нічого не прокидалося і струшуючи і перевертаючи пакет, перемішуємо все всередині.

6. Відправляємо до суміші борошна та спецій нарізані кабачки. Не набивайте повний пакет.

7. Дуже важливо, щоб коли ви закриєте пакет, всередині залишався повітря. І щоб можна було вільно перемішувати кабачки з борошном.

8. Гарячий деко виймаємо з духовки, будьте акуратні, не забудьте надіти товсті рукавиці. Змащуємо деко рослинним маслом за допомогою пензлика.

9. З пакету дістаємо кабачки, вони чудово обвалены в борошні і викладаємо їх на деко. Відправляємо деко в духовку на 12 хвилин.

10. Дістаємо деко через 12 хвилин і перевертаємо кабачки. Ви можете протримати деко в духовці трохи довше, дивіться по готовності. Перевернувши кабачки, деко знову ставимо в духовку, на саму верхню позицію і вмикаємо на 2-3 хвилинки верхній гриль, щоб вони підрум’янилися.

11. Кабачки в духовці підрум’янилися. Виймаємо з духовки, знімаємо кабачки з дека і викладаємо на тарілку.

Кабачки у нас вийшли ну дуже хрусткими. Смачними.

Подавайте зі сметаною або будь-яким улюбленим соусом.

Приємного апетиту!