Страви з кабачків. Кабачки в духовці прості і смачні рецепти

Дуже швидкі кабачки в духовці з сиром

Інгредієнти:

  • Кабачки — 4-5 шт.
  • Твердий сир

Приготування:

1. Кабачки вибираємо найменші які знайдете. Чим менше, тим краще. Кабачки миємо і обрізаємо кінчики з двох сторін. Кабачки розрізаємо вздовж на дві половини.

2. Викладаємо кабачки на деко, на якому будемо смажити.

3. Тепер беремо сир і нарізаємо його тонкими пластинами.

4. Сир викладаємо на кабачки.

5. Відправляємо кабачки з сиром у духовку на 10-20 хвилин, залежно від духовки.

6. Коли сир підрум’яниться і покриється золотою скоринкою, кабачки можна діставати. Вони готові.

7. Ну ось такі, дуже прості кабачки у нас вийшли. Золотисті, рум’яні, апетитні.

Якщо взяти сир з малою жирністю, то вони будуть ще й дієтичні.

Можна подавати з зеленню, з соусами. Так і з м’ясом вони будуть гарні.

Приємного апетиту!