Дуже швидкі кабачки в духовці з сиром
Інгредієнти:
- Кабачки — 4-5 шт.
- Твердий сир
Приготування:
1. Кабачки вибираємо найменші які знайдете. Чим менше, тим краще. Кабачки миємо і обрізаємо кінчики з двох сторін. Кабачки розрізаємо вздовж на дві половини.
2. Викладаємо кабачки на деко, на якому будемо смажити.
3. Тепер беремо сир і нарізаємо його тонкими пластинами.
4. Сир викладаємо на кабачки.
5. Відправляємо кабачки з сиром у духовку на 10-20 хвилин, залежно від духовки.
6. Коли сир підрум’яниться і покриється золотою скоринкою, кабачки можна діставати. Вони готові.
7. Ну ось такі, дуже прості кабачки у нас вийшли. Золотисті, рум’яні, апетитні.
Якщо взяти сир з малою жирністю, то вони будуть ще й дієтичні.
Можна подавати з зеленню, з соусами. Так і з м’ясом вони будуть гарні.
Приємного апетиту!