Відмінний рецепт стейка з ноги ягняти, обсмаженого за 7 хвилин з часником.
Інгредієнти
-
2 шматки
— баранина (нога ягняти без кісток)
-
4 зубчики
— часник
-
3 ст. л.
— рослинна олія
-
2 щіпки
— перець (мелений)
-
2 щіпки
— приправа (для стейка)
-
4 щіпки
— сіль
Рецепт приготування
Часник нарізаємо.
2 шматка ноги ягняти без кісток доводимо до кімнатної температури.
По краях підготовлених шматків баранини робимо надрізи близько 1 див., посипаємо сіллю, перцем і приправою для стейка.
У гаряче масло відправляємо баранячі стейки, смажимо на середньому вогні 2,5 хвилини і викладаємо зверху на шматки підготовлені скибочки часнику. Смажимо ще 1 хвилину, не перевертаючи.
Акуратно перевертаємо стейки з часником на іншу сторону і смажимо ароматну баранину ще 3,5 хвилини.
Гарячі ароматні стейки викладаємо на тарілку, чекаємо ще кілька хвилин і подаємо. Приємного апетиту!