Сосиски в тісті Корн-доги


Сосиски Корн-дог — це сосиска на паличці, вкрита товстим шаром тесту з кукурудзяного борошна, молока і яєць. Обсмажується Корн-дог у великій кількості рослинного масла і подаються з різними соусами.

Інгредієнти

  • 3 шт.

    — сосиски (довгі)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 50 гр.

    — борошно (пшеничне)

  • 50 гр.

    — борошно (кукурудзяна)

  • 75 мл.

    — молоко

  • 1 ч. л.

    — сіль

  • 1 ч. л.

    — цукор

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — гірчиця

  • за смаком

    — майонез

Рецепт приготування

    Сосиски розрізаємо на 2 частини.


    У миску наливаємо молоко, додаємо цукор, сіль і яйце і ретельно перемішуємо.


    Висипаємо борошно.


    Перемішуємо виделкою до тих пір, поки тісто не стане гладким і густим.


    Сосиски нанизуємо на шпажки і присипаємо борошном.


    Відправляємо сосиски на шпажках в тісто.


    Покриваємо сосиски товстим шаром тесту.


    У сковороду наливаємо масло і викладаємо сосиски в тісті.


    Обсмажуємо сосиски в тісті з усіх боків до коричневої скоринки.


    Викладаємо на серветки для видалення надлишків олії.

    Подаємо з гірчицею і майонезом. Приємного апетиту!