Сосиски Корн-дог — це сосиска на паличці, вкрита товстим шаром тесту з кукурудзяного борошна, молока і яєць. Обсмажується Корн-дог у великій кількості рослинного масла і подаються з різними соусами.
Інгредієнти
-
3 шт.
— сосиски (довгі)
-
1 шт.
— куряче яйце
-
50 гр.
— борошно (пшеничне)
-
50 гр.
— борошно (кукурудзяна)
-
75 мл.
— молоко
-
1 ч. л.
— сіль
-
1 ч. л.
— цукор
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— гірчиця
-
за смаком
— майонез
Рецепт приготування
Сосиски розрізаємо на 2 частини.
У миску наливаємо молоко, додаємо цукор, сіль і яйце і ретельно перемішуємо.
Висипаємо борошно.
Перемішуємо виделкою до тих пір, поки тісто не стане гладким і густим.
Сосиски нанизуємо на шпажки і присипаємо борошном.
Відправляємо сосиски на шпажках в тісто.
Покриваємо сосиски товстим шаром тесту.
У сковороду наливаємо масло і викладаємо сосиски в тісті.
Обсмажуємо сосиски в тісті з усіх боків до коричневої скоринки.
Викладаємо на серветки для видалення надлишків олії.
Подаємо з гірчицею і майонезом. Приємного апетиту!