Смачний легкий гарнір з солодкого перцю, смаженого в олії з часником і базиліком.
Інгредієнти
-
2 шт.
— перець (червоний)
-
2 шт.
— перець (жовтий)
-
2 зубчики
— часник
-
3-4 листочка
— базилік (за бажанням)
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Червоні і жовті перці промиваємо, розрізаємо навпіл, видаляємо мембрани, насіння і нарізаємо шматками однакового розміру.
У сковороді розігріваємо масло і додаємо очищені і злегка роздавлені зубчики часнику.
Додаємо підготовлені шматки перців і сіль. Накриваємо перці і смажимо на середньому вогні, поки шматочки не стануть м’якими.
В смажений перець додаємо мелений перець, нарізаний базилік перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!