Котлети з баклажанів з сиром


Овочеві котлети з шматочків смаженого баклажана з додаванням сиру, булки, часнику і петрушки.

Інгредієнти

  • 1 шт.

    — баклажан (великий)

  • 50 гр.

    — сир (твердий)

  • 2 скибочки

    — хліб (булка)

  • 2 зубчики

    — часник

  • 1 гілочка

    — петрушка

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Баклажан промиваємо, зрізаємо непотрібні частини з 2-х кінців і нарізаємо кубиками.


    Викладаємо підготовлені кубики баклажана в масло (2 ст. л.) і обсмажуємо до м’якості. Остуджуємо.


    У миску викладаємо кубики баклажана, натертий сир, розмочені у воді скибочки булки, нарізану петрушку, сіль і подрібнений часник.


    Добре перемішуємо заготовку для котлет з баклажанів.


    Для краси формуємо у формі акуратні котлети (можна і руками).


    Викладаємо підготовлені овочеві котлети в масло (2 ст. л.).


    Обсмажуємо ароматні котлети з 2-х сторін до коричневої скоринки.

    Подаємо смачні котлети з баклажанів гарячими зі сметаною. Приємного апетиту!